Med nytt utseende tar jag semester

Dela inlägget:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Turkosa sandaler på fötter i nedre delen av bilden. En bit bort ett vattendrag och gröna träd en fin sommardag med blå himmel.

Känner mig supernöjd efter Almedalen. Har knutit många nya, spännande kontakter och avrundar nu inför semestern. Du har väl inte missat att jag har ett nytt utseende! Ny logga och ny hemsida. Det känns fräscht och oerhört roligt som pepp inför hösten. I höst väntar nytt samarbete med Annika Jyrwall Åkerberg, jurist och MR-expert. Vi drar igång våra första gemensamma utbildningar på temat tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning – om lag, vision och dess vinster. I september blir det bokmässan, där jag bl.a. ska moderera för Kvinnliga talares räkning. Dessutom kommer något riktigt spännande att ske framöver – något jag längtat efter länge. Ja, vad det är får ni se! Med den ”cliffhangern” lämnar jag er och önskar skön semester. Ha en underbar sommar!