Tillgänglighet – en mångfaldsfråga

Dela inlägget:

Facebook
LinkedIn
X

Skärmklipp från Jag och Åsa i videon där vi föreläser. Åsa har kort mörkt hår, glasögon mörk kavaj. Jag har på mig en grå tröja och svart scarf. Vi står inomhus med en gråvit vägg bakom. oss.

I juni fick jag äran att tala på PTS:s Innovationsdag och inspirera om tillgänglighet.

Följ länken och se mitt tal om varför tillgänglighet är ett roligt måste:

https://youtu.be/Z0ULEhlh5P0

Att tillgänglighet är en förutsättning för att kunna skapa mångfald och funktionsvariation på en arbetsplats, tycker jag är självklart. Tillgänglighet handlar också om att möta mångfalden bland våra medmänniskor.  Vill du förbättra tillgängligheten inom din verksamhet och därigenom möjliggöra ökad mångfald och försäkra dig om att inte missa kompetens, kunder, medlemmar eller medborgare? Om ja – då är kursen Inkludera mera något för dig!

Öppen kurs hålls den 5 oktober i Stockholm.
Obs! De tio första som anmäler sig får 1000 kr. rabatt.

Vi kan också komma till din verksamhet och hålla en skräddarsydd utbildning. Så här sa Finansförbundet efter att vi varit hos dem i våras:

”Vi är så nöjda och kan rekommendera andra att gå utbildningen i Mångfald och tillgänglighet. Vi har fått en större medvetenhet om frågorna och hur viktigt det är med till exempel rätt utrustning i kursverksamheten. Att många fackligt förtroendevalda från olika företag i finansbranschen ville delta visar att det finns ett stort intresse för frågorna. Anna och Åsa kompletterar varandra fint med olika perspektiv och erfarenheter.”
Kristina Heyman och Annica Palmér, Finansförbundet.

Mer info om Inkludera mera:

http://www.futurista.se/inkludera-mera