Mångfald och funktionsvariation i Almedalen

Dela inlägget:

Facebook
LinkedIn
X

Två personer sitter vid ett bord på ett kontor och intervjuar en tredje person. De är strikt klädda i blåa och beigefärgade skjortor. I bakgrunden kan man ana något som liknar en whiteboardtavla.

Mitt samarbete med Åsa Gustafsson på företaget Futurista fortsätter. Under våren har vi hållit vår första öppna utbildning i mångfald och tillgänglighet. Vi har även skräddarsytt kursen för Finansförbundet med fina recensioner som följd. I höst kör vi öppen kurs igen den 14 september. Mer info här:

http://www.futurista.se/inkludera-mera

Är du nyfiken på vår kurs redan nu? Ja då kan du få ett smakprov när vi är på plats i Almedalen. Den 4 juli håller vi ett seminarie på Full Delaktighets scen under rubriken ”Mångfald och funktionsvariation – hur når vi dit?”

Om seminariet

Vill du öka mångfalden och vara säker på att inte missa kompetens, kunder eller medlemmar? Med tillgänglighet kan du skapa mångfald på riktigt, stärka ditt varumärke och öka lönsamheten, kundnöjdheten, kreativiteten, konkurrenskraften och få en inkluderande och hållbar arbetsmiljö.

Omkring 2 miljoner människor i Sverige har synliga eller osynliga funktionsnedsättningar. Har du råd att inte vara tillgänglig?

Under seminariet ges inspiration, konkreta tips och vi svarar på frågor från dig som besökare.

Välkommen!

Datum: 4 juli 2016.

Tid: 16.30-17.15

Plats: Packhusplan, Birgers gränd 1 i Visby.

Tillgänglighet: Teckenspråkstolkning, syntolkning och entré och lokal tillgänglig för rullstol.

Webbsändning: www.fulldelaktighet.se

Mer info om seminariet:

http://www.almedalsveckan.info/event/user-view/42145?redir=

Programmet för scenen Full delaktighet:

http://fulldelaktighet.se/program/