Erbjudande! Ge elever och unga en rejäl boost i höst

Dela inlägget:

Facebook
Twitter
LinkedIn

En liten flicka med långt brunt hår och stickad beige tröja intill ett piano. Hon ser glad ut. I bakgrunden syns diffus inredning i ett elegant trevligt hem.

Våra barn och unga är vår framtid, men att vara ung idag är tufft. En rejäl dos inspiration kan vara en boost för många. Eftersom jag brinner för barn och ungas välmående erbjuder jag nu min föreläsning ”Boosta ditt unika jag” till kraftigt rabatterat pris.

Om föreläsningen

Inspirerande, tänkvärd och underhållande föreläsning om att vända motgång till framgång, att nå sina drömmar oavsett förutsättningar. Om kraften i vår egen inställning och tillgången i att vi människor är olika.

Jag är känd från radions Morgonpasset i P3 och Tv:s Breaking News med Filip och Fredrik. Som 3-åring fick jag barnreumatism och 24 år gammal förlorade jag synen, men inget har hindrat mig från att nå mina drömmar och leva det liv jag vill. Idag är jag författare, Sveriges och troligen världens första blinda filmrecensent och flitigt anlitad som föreläsare och moderator.

Jag är utbildad journalist, socialpedagog och diplomerad coach. Med humor och värme berättar jag om mitt liv. Om resan från seende och att uppfylla normen till att bli blind och normbrytande.

Jag ger verktyg för att ”Boosta ditt unika jag” – kort sagt en rejäl boost inför framtiden.

Föreläsningen kan ges separat eller i kombination med workshop och coachning.

Pris: Från 7000 kr exkl. moms

För mer info, kontakta mig:

E-post: anna@annabergholtz.se

Mobil: 0704567811