Äntligen kan jag avslöja …

Dela inlägget:

Facebook
LinkedIn
X

Nu händer det! Äntligen kan jag avslöja vad jag pysslat med, planerat och förberett i över ett års tid. Nämligen Sveriges och troligen världens första och enda podcast i totalt mörker. Den 24 april har podden premiär!

Jag och Ulf och I mörkret med logon. Vi har mörka kläder och sitter i en studio.

Bild: Jag och Ulf

Jag är såå glad och stolt! Det här är ett av mina drömprojekt och det är så häftigt att det blir verklighet nu. Podden har fått namnet ”I mörkret med”. Lyssna på vårt introavsnitt redan nu så får du veta mer:
http://www.imorkretmed.se/2018/04/03/0introavsnitt-sveriges-och-troligen-varldens-forsta-podcast-i-totalt-morker/

Vad händer när vi lägger det ytliga åt sidan och blickar inåt? När vi möts med andra sinnen än synen? Det kommer du att få höra i denna nya podcast.

Vi som gör podden är jag och Ulf Nordquist. Vi kommer att ta emot kända och mindre kända personer imörkret. Människan, samtalet och berättelsen kommer att få stå i centrum.

Podden spelas in på Svartklubben i Stockholm, en av få krogar som vilar i mörker och alltid garanterar ett unikt äventyr med många nya dimensioner.
Läs mer om Svartklubben här:
www.svartklubben.com

Jag programleder och Ulf (musiker och låtskrivare med många hits i bagaget och ägare till Svartklubben) följer gästen in i mörkret, är side kick och bjuder på live musik.
I mörkret med är en podcast som lyfter olika perspektiv, erfarenheter, bakgrund och vikten av mångfald och inkludering. Varannan vecka släpps ett nytt avsnitt och ibland bjuder vi på ett bonusavsnitt.

Följ och gilla oss gärna på Facebook:
https://www.facebook.com/imorkretmed/

Du hittar I mörkret med där poddar finns eller gå in på vår hemsida:
www.imorkretmed.se

Hoppas att du lyssnar och att du kommer att gilla vad du hör.

Kram från en peppad och taggad Anna.