”Anna modererade vårt Utvärderingsseminarie om satsningen Egen kraft på ett strålande sätt. Seminariet behandlade frågor om delaktighet för personer med funktionsnedsättning, frågor Anna är väl insatt i. Anna navigerade mellan olika perspektiv så att alla röster blev hörda och gav Arvsfondens funktionshindersatsning ytterligare en dimension. Vi är mycket nöjda och samarbetar gärna med Anna igen.”

Annica Tomas,  Utvärderingsansvarig på Arvsfonden

 

”Anna är fängslande och humoristisk som föreläsare. Hon berör funktionshinderspolitiska aspekter av kultur, media och  arbetsmarknad. Barnperspektivet lever i föreläsningar och i Annas barnböcker. Uppdragen som moderator präglas av noggranna förberedelser, känsla av närvaro på scen, kunskap och engagemang. Vänlig stämning och ett ledigt skratt är kännetecken för Annas agerande.”

Riitta-Leena Karlsson , Stockholm stad

 

”En riktig powerkvinna som ser på livet med glädje. Jag tycker själv att det är fantastiskt att hon tar upp dessa frågor om mångfald och att bli inkluderad, hon gör det på ett coolt och roligt sätt. En riktigt bra förebild och definitivt en person vi alla borde lyssna på och ta lärdom av.”

Sophie Gripenberg, deltagare vid event anordnat av Sensus

 

”Bästa moderatorn hittills …  När Anna pratar växer mina öron … Trevligt, personligt, påläst, proffesionellt och intressant”.

Deltagare vid SKL:s Nationella Kvalitetsregisterkonferens

 

”Mycket nöjda! Anna är riktigt proffsig och en förebild för unga kvinnor”

Huddinge kommun

 

”Anna öppnar ögonen på oss andra som ännu inte kommit så långt i vår personliga utveckling. En sann inspiratör som jag gärna stöter på igen!”

Deltagare vid kvinnoevent på Connecta