Avrundar fantastiska 2017 och önskar happy holidays!

Dela inlägget:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vilken julklapp och fantastisk avslutning på 2017! Häromdagen kom beskedet att jag fått ett radiostipendium från Sveriges Författarförbund. Såå roligt! Inte nog med det. Jag har dessutom haft mitt hittills bästa år som egen företagare. Jag är såå tacksam! Det är en enorm lycka att få jobba med mina hjärtefrågor mångfald och inkludering och med en variation av uppdrag som journalist, föreläsare/utbildare och moderator. Wow, tjoho och jippi är tre ord att beskriva mitt fantastiska år med. Tack till alla er jag haft nöjet att möta eller samarbeta med under året. Ta hand om er och var rädda om varandra.

Varma vinterkramar och happy holidays önskar Anna.

PS Nedan följer avrundning och några nedslag från ett härligt år.

Ny ledarhund och ett fritidshus

I somras kom min nya ledarhund. Det har sannerligen varit ett äventyr med både upp och nedgångar. Nu har vi landat i det en skulle kunna kalla bra teamkänsla. Efter julledighet fortsätter vi vår träning och i mars väntar en ny kurs. Jag ser fram emot 2018 med Chanti, min frihet och mina ögon. På bilden sitter Chanti framför julgranen iklädd julscarf runt halsen. Hon viftar extra på svansen när jag trär den över huvudet. Kloka vovven, förstår att hon är fin.

Chanti vid julgranen. En ljusgul labrador och i bakgrunden en välpyntat gran inomhus.

Bild: Chanti vid granen

Nytt för i år är även bygget av mitt och sambons fritidshus. Att bygga hus är något jag knappt ens vågat drömma om. Nu  är vi en bra bit på väg. I skrivandets stund står huset på plats med väggar, tak, fönster och dörrar. Isolering och värme likaså. Badrummet är påbörjat. Det mesta inuti är kvar att fixas. Går allt enligt plan hoppas jag sitta där till sommaren och skriva på min nästa bok. Så lyxigt.

Färgglada legoklossar som ligger på ett bord och formar konturen på ett hus.Ledarhunden Chanti ligger bland byggmaterial i ett pågående byggarbete inomhus. Man ser väggarna i vitt utan tapeter och i taket syns isolering halvtäckt av brädor.

Foto: Husritningen i lego. Huset så som det ser ut nu. Tänka sig att huset gått från Lego till verklighet.

2017 års radiodokumentärer

Här kan du höra de radiodokumentärer jag gjort under året!

Mina nya ögon. P4 dokumentär, SR:

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/941695?programid=3103

Avd. 50 – mitt andra hem. Barnaministeriet, UR:

http://urskola.se/Produkter/199223-Barnaministeriet-dokumentar-Avd-50-mitt-andra-hem

2017 års höjdaruppdrag

Jag har haft många spännande och roliga uppdrag under 2017. Men utan tvekan varuppdraget till Colombia det jag minns som årets höjdare. Läs här:

https://annabergholtz.se/2017/05/18/ett-oforglomligt-uppdrag-till-colombia/